Underviser:
Birgitte Bisgaard Nielsen

Birgitte er danseformidler og koreograf: hun har arbejdet på projektet "Ta fat om dansen" under Dansefyrtårn Nord, og var senest med i forestilling “Aalborg DNA”. Hun har sin danseopdragelse fra Cuba, og har undervist i cubansk salsa i mere end 13 år.
Du kan også se hende optræde på gader og stræder i den prisvindende karnevalstrup "Karnevalskoloritterne", hvor hun de seneste 10 år har været koreograf og danser. Så - Birgitte er en underviser, der kommer vidt omkring, og som synes dans skal være både sjovt, sejt og skørt.

Dans

Vi fortsætter dansen i efteråret 2020 
Kom og vær med! 😃

Elsker du at bevæge dig til al slags musik? Og finder du nogle gange selv på din helt egen dans? Så skal du begynde at gå til dans under Jammerbugt Kulturskole. 

Vi danser til den musik, vi allerbedst kan lide og nogle gange til musik, vi aldrig har hørt før. Vi finder selv på trin og små danse. 

Vi arbejder med grundteknikker og kropsbevidsthed gennem små koreografier. Vi finder på nye bevægelsesmønstre og lærer f.eks. at danse salsa, charleston eller ballet.

Det er lidt skørt, udfordrende og mest af alt sjovt!

Vi udbyder følgende hold i efteråret 2020 med opstart i uge 37:
ÅrgangStedTidspunkt
0. - 3. klasse
Pandrup Skole, Fællessalen
Tirsdag, kl. 14:05 - 14:553. - 6. klasseKlim Friskole, GymnastiksalenTirsdag, kl. 15:40 - 16:40

Klimholdet undervises i 60 minutter pr. gang. Pris: 528,- kr.

Pandrupholdet undervises i 50 min. pr. gang. Pris: 444,- kr. 


Undervisningsuger: 37, 38, 39, 40, 41, 43, 44, 46, 47, 48, 49, 50 og 51

Første gang er en gratis prøvegang. Hvis du ønsker at fortsætte efter første gang, skal du tilmelde dig hos Kulturskolen, ellers kan du ikke deltage på holdet.

Efter prøvegangen er der bindende betaling for hele forløbet. 

(Opkræves via kommunen. Girokortet kommer således i betales e-boks)