Dans


Vi fortsætter dansen i efteråret 2019 
Kom og vær med!  

Vi arbejder med grundteknikker og kropsbevidsthed gennem små koreografier til god musik. Det er blandt andet stilarter som moderne,
reggaeton og salsa vi kommer til at arbejde med. 

Det handler om at blive en dygtig danser – udfordre og dygtiggøre sig selv         i bevægelsesmønstre, man måske ikke er vant til.



Underviser: Birgitte Bisgaard Nielsen:
Birgitte er danseformidler og koreograf, og har senest arbejdet på projektet "Ta fat om dansen" under Dansefyrtårn Nord. Hun har sin danseopdragelse fra Cuba, og har undervist i cubansk salsa i mere end 11 år. Du kan også se hende optræde på gader og stræder i den prisvindende karnevalstrup "Karnevalskoloritterne", hvor hun de seneste 9 år har været koreograf og danser. Så - Birgitte er en underviser, der kommer vidt omkring, og som synes dans skal være både sjovt, sejt og skørt.



Hvert hold undervises i 60 minutter pr. gang i 13 uger.
Prisen for de 13 gange er 569,- kr. (Opkræves via kommunen. Girokortet kommer således i betalers e-boks)

Første gang kan godt betegnes som en gratis prøvegang, idet vi ikke opkræver for den, hvis du ikke fortsætter på holdet. 
Hvis du ønsker at fortsætte efter første gang, skal du tilmelde dig hos Kulturskolen, ellers kan du ikke deltage på holdet. 
Efter prøvegangen er der bindende betaling for de 13 gange.

UNDERVISNINGSPLAN:
Der er dans i ugerne 36, 37, 39, 40, 41, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 og 50. (Der er således pause i uge 38 og 42).

Hvor opretter vi hold i den nye sæson?
Vi opretter gerne hold alle steder i kommunen, bare der er mindst 10 deltagere pr. hold. Vi skal have tilmeldingerne på plads, inden vi kan garantere oprettelse af et hold.

Du er ikke bundet op på noget ved at tilmelde dig dans hos os. Hvis vi således opretter et hold på din skole, og det viser sig, at du alligevel ikke kan på det givne tidpunkt - melder du dig bare fra igen.


Vi udbyder følgende hold i efteråret 2019 med opstart i september (UGE 36):

Nørhalne Skole, GymnastiksalenTirsdag
0. - 3. klasse

Kl. 13:15 - 14:15

Klim Friskole, Gymnastiksalen
Tirsdag
0. - 4. klasse

Kl. 15:20 - 16:20
Pandrup Skole, SalenOnsdag 
0. - 3. klasse

Kl. 13:30 - 14:30







Tilmelding