Dans


 
Kom og vær med når dansen fortsætter i foråret 2019 laugh
Vi arbejder med grundteknikker og kropsbevidsthed gennem små koreografier til god musik. Det er blandt andet stilarter som moderne, hip hop og house vi kommer til at arbejde med. Det handler om at blive en dygtig danser – udfordre og dygtiggøre sig selv i bevægelsesmønstre, man måske ikke er vant til.

Underviser: Birgitte Bisgaard Nielsen:
Birgitte er danseformidler og koreograf, og har senest arbejdet på projektet "Ta fat om dansen" under Dansefyrtårn Nord. Hun har sin danseopdragelse fra Cuba, og har undervist i cubansk salsa i mere end 11 år. Du kan også se hende optræde på gader og stræder i den prisvindende karnevalstrup "Karnevalskoloritterne", hvor hun de seneste 9 år har været koreograf og danser. Så - Birgitte er en underviser, der kommer vidt omkring, og som synes dans skal være både sjovt, sejt og skørt.
 

Hvert hold undervises i 60 minutter pr. gang i 12 uger.
Prisen for de 12 gange er 520,- kr. (Opkræves via kommunen. Girokortet kommer således i betalers e-boks)


Første gang kan godt betegnes som en gratis prøvegang, idet vi ikke opkræver noget for den, hvis du vælger ikke at fortsætte på holdet. Hvis du fortsætter efter første gang, er der bindende betaling for de 12 gange.


Vi har pt. følgende hold med opstart den 27/2-19:

Pandrup Skole, SalenOnsdag kl. 14:10 - 15:10
0. - 3. klasse


Klim Friskole, GymnastiksalenOnsdag kl. 16:00 - 17:00
0. - 4. klasse


  

Hvor opretter vi hold i den nye sæson?
Vi opretter gerne hold alle steder i kommunen, bare der er mindst 10 deltagere pr. hold. Vi skal have tilmeldingerne på plads, inden vi kan garantere oprettelse af et hold. 

 Du er ikke bundet op på noget ved at tilmelde dig dans hos os. Hvis vi således opretter et hold på din skole, og det viser sig, at du alligevel ikke kan på det givne tidpunkt - melder du dig bare fra igen. 


 

 Tilmelding