28-06-2019

Musikpædagog og sammenspilslærer søges

Jammerbugt Kulturskole søger pr. 1/9 2019 (eller hurtigst herefter) en musiklærer med solid erfaring inden for undervisning af børn op til 5. klasse.

Du har lyst til og erfaring med undervisning af børn på hold og gode kompetencer i ”Musikalsk Grundskole” og elementært sammenspil mv.

Du går til musikken fra alle sider med sang, spil og leg og giver eleverne mulighed for at prøve mange forskellige instrumenter. Du præsenterer musikalske grundbegreber, samt lærer om noder og rytmer via lege og spil og befinder dig godt mht. de yngste elever.

Hvis du kan undervise i andre fag, hører vi også gerne om det.

Du har interesse for at indgå i relationer med dine kolleger omkring udviklingen af Jammerbugt Kulturskole, og vi regner med, at du har høj faglighed, stor fleksibilitet, er holdspiller, og har mod til forandring i samspil med kollegaer og ledelse.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår jf. gældende overenskomst for musikskolelærere.

Stillingen er som udgangspunkt en 20% stilling (1 dag). Der kan evt. være mulighed for en større stilling alt efter din faglige profil.

Ansøgningsfrist: 26. juli

Samtaler: Tirsdag d. 30. juli

Yderligere info:

Henrik Hammer, Kulturskoleleder

Tel: 41913241

Mail: ikh@jammerbugt.dk

På grund af ferie, kan det være en fordel at sende en mail eller sms – så kan vi kontakte dig hvis du ønsker det.

Søg jobbet her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5011185