03-01-2018

50.000 kr. til talentudvikling i Jammerbugt Kulturskole

Jammerbugt Kulturskoles talentprogram Musik i Fokus er blandt mange ansøgere blevet udvalgt til at modtage støtte fra Statens Kunstfond. Kulturskolen har netop fået besked om, at man vil få kr. 50.000 til at lave talentudvikling for i 2018-19.

”Musik i Fokus er tænkt som et tilbud til særlig motiverede elever i alderen ca. 9-13 år, der får mulighed for, at fordybe sig i musikken og stifte bekendtskab med forskellige musikalske elementer” fortæller kulturskoleleder Henrik Hammer.

Undervisningsformen i Musik i Fokus er fleksibel og kan variere fra uge til uge. Der er flere lærere tilknyttet holdet og de vil i fællesskab sammensætte undervisningsplanen, så den tilgodeser de enkelte elever.

Henrik Hammer håber, at undervisningsformen udover at sætte fokus på de musikalske færdigheder også vil bidrage til, at det social aspekt og relationerne mellem eleverne styrkes. Netop derfor er der også indtænkt fællesprojektet for de forskellige Musik i Fokus hold, som man håber på at kunne oprette.

”Selv om vi ikke fik helt så mange penge som vi havde ønsket, er vi meget glade for tilskuddet” fortsætter han. ”Vi vil gerne kunne tilbyde Musik i Fokus flere steder i kommunen så vi kan sætte ekstra fokus på opdyrkelsen af spirende talenter i Jammerbugt” afslutter en glad kulturskoleleder.

Tilbuddet sættes i gang til næste skoleår og Kulturskolens lærere vil i løbet af foråret begynde at spotte potentielle deltagere.